nytillskott i växtsamlingen – palettblad

Här ser ni mitt senaste nytillskott (pun unintended) i min växtsamling! Ett litet palettblad som jag rotade i vatten och som har växt supermycket sedan det planterades i jord. Det känns som det fått ett nytt bladpar varje gång jag vattnar ungefär. Kul när det växter fort! Jag hoppas att den tillslut kan bli riktigt stor och buskig och ge upphov till en drös sticklingar.

9 Kommentarer

 • Hej,
  Såg din fantastiskt fina palettblad i lila/svart. Har aldrig sett en sådan tidigare.

  Finns det någon som helst möjlighet att du har kvar den och om jag skulle kunna få köpa en stickling? Såg att inlägget var från 2017, men håller tummarna.

  Med vänliga hälsningar
  Emelie

  • Hej! Ja, det finns kvar och jag har två vattenrotade sticklingar av den faktiskt, haha! Jag trooor att det är en ”china rose”, då den även går lite i grönt beroende på hur mycket sol den får! Jag kan självklart skicka en stickling till dig! Maila din adress till info@johannamontell.se 🙂

 • Hej! Har du kvar några sticklingar ? Såg en sånhär i en uteodling i min stad och böev kär jag köper jättegärna en stickling ☺

 • Hej hej!

  Jag ser att detta är evigheter sen, (hoppas att du ser detta), men du har verkligen den perfekta färgen på plantan.. när jag letar efter China rose i affärer så ser alla mer ..rosa ut.. och inte lila. Din är helt magisk! Du har möjligen inte kvar plantan så att jag kan få köpa en stickling (om det nu inte är så att den är mer rosa än på bilden nu när den har växt). Betalar självklart för vad det kostar att skicka den till mig också!

  Mvh Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *