Monthly Makers inspiration – böcker

Månadens tema för Monthly Makers är alltså böcker, och Alicia är värd. Det finns ju hur mycket som helst att inspireras av på detta tema, och jag tänkte dela med mig av tre DIYs jag själv har gjort som passar in.

Först ut är black out poetry, som ni ser på bilden här ovanför. Du skapar helt enkelt egen poesi med orden på en befintlig boksida. Så rolig skapandeform och jag gillar det skarpt!

Eller kanske gjuta i betong? Den här betongdiamanten funkar utmärkt som bokstöd!

Eller varför inte göra din anteckningsbok lite personligare genom att klä in den i ett nytt mönster? Detta monsteramönster har jag skapat själv, men en kan ju använda tapetrester, tyg eller presentpapper till exempel!

Glöm inte heller att titta på temats pinterest-board där du hittar mer inspiration.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är:
AliciaBeatriceElsaEmiliaFredrikaJessicaJuliaMikaelaRuthStinaWilda och jag. Mer av oss hittar du på FacebookInstagramPinterestwebben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Inspireras, skapa och utvecklas med oss hela året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *