förra årets hyacintgrupp

Tycker ni att det är för tidigt med julinspiration? Jag tänkte nämligen smygstarta lite! För själv är jag taggad på jul, tycker att det är en mysig period (om en slipper stressa över alla måsten, vilket inte är så lätt att undvika). Men att dricka glögg, slå in paket och tända en mysig brasa är sånt jag längtar efter just nu. Förra året var denna hyacintgrupp huvudpunkten i pyntet här hemma, vilket brukar hållas ganska sparsamt. Men i år är jag sugen på minigran i lägenheten och att få skapa något fint att hänga i grenarna. Och, det lär nog bli en hyacintgrupp även i år 😉

1 Kommentar

  • Fy vad vackert att plantera dem i en skor glasburk! Och kattsäkert mvh en som hade sina högst upp på en hylla i köket till ingens egentliga glädje förra året. Ska ut och leta stor burk nu! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *