mitt i veckan

Hej på er! Idag är det onsdag, och jag har startat dagen med en kopp te och ett magasin i soffan. Onsdagar är jag oftast ledig från mitt jobb inom Göteborgs stad, och arbetar då med mitt eget företag. Det är en perfekt uppdelning sådär mitt i veckan, avbrott från kontorsjobb och möjligheten att själv lägga upp dagen. Idag lyser solen också, så jag njuter lite extra! Senare ska jag träffa mamma på en fika och spana in en möjlig utställningsplats.

Sen har jag också fått upp min favorit av mina affischer här hemma på väggen. Vill egentligen sammanfoga den med min tavelvägg, men har inte riktigt bestämt mig vilken plats den ska få. Så istället för att spika nytt hål hittade jag ett gammalt spikhål som redan fanns i väggen på motsatt sida och använde det istället. Skönt att slippa ta beslut ibland! 😉

Glöm inte kika in i min webbshop där du hittar fler av mina affischer!

3 Kommentarer

  • Så vackert med printen och med kudden, jag tycker den hänger bra där! Har du gjort om staffliet till lampstativ själv förresten? Jag och Andreas har nyligen köpt ett gammalt fältstativ med just detta i åtanke! Inspirerande att se din lösning 🙂

    • tack Alicia! Nja, egentligen har jag bara satt dit lampan som redan hade en sån kläm-grej, så har inga fler tips än att köpa just en sådan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *