morgonsol

Ljuset just nu! Så himla skönt att det är ljust på morgonen när jag går till jobbet, och ända fram till 19-tiden på kvällen. Känns som att man får mer tid och inte att dagen är slut vid 17, som för nån månad sedan när det då var kolsvart ute. Jag köpte också en ny kamera för några veckor sedan, och jag ääälskarrr den. Går runt och fotar allt haha.

Idag funderar jag på att ta en sväng till Emmaus och lämna in kläder i till klädbytardagen nästa lördag. Men jag var och tränade igår för första gången på läänge och har sån träningsverk idag att soffan lockar också… Så vi får se. Ha en fin söndag hörrni!

3 Kommentarer

    • åh, här kommer ett svar bara en månad senare, haha. Jag har legat lite på latsidan! Det blev en Nikon D750! Har gått och funderat på fullformatare i typ ett år (om inte mer) så nu slog jag till när jag hittade den begagnad på scandinavian photo! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *