Magnolia

Hej på er och glad helgdag! Jag har tagit ledigt även imorgon och är så tacksam för lite långledigt. Igår åkte jag till Tjörn och vi hade en superkväll med sommarvärme och grill. Underbart ju! Idag ska vi ner till stranden en sväng och äta lunch och läsa en bok. Det är ju detta jag har längtat till och nu är vi där. Viktigt att stanna upp och uppskatta ögonblicken, något jag verkligen försöker göra.

Annars då? Jag har köpt ett nytt objektiv (Nikkor 50mm 1.4f) och är kär! Måste nog kalibrera skärpan dock, men är ändå väldigt nöjd med mitt köp. Det fick hänga med på min och Davids promenad i tisdags och då tog jag bland annat dessa bilder på en magnolia mot en husvägg. Nu ska jag hjälpa mamma med utemöblerna. Vi hörs!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *