söndagsfrukost

Godmorgon från ett soligt Talbo! Jag och David är här och passar hans föräldrars hundar över helgen. Det är högsommarvärme och vi har grillat, läst och druckit iskaffe mest hela tiden. Och rastat hundar såklart!

I morse medan David fixade våffelfrukost gick jag grusvägen bort till brevlådan för att hämta dagens GP (och tog tidningen ur rätt låda idag, igår fick jag springa tillbaka och byta till rätt tidning eftersom jag råkade ta grannens, hehe) och plockade en liten bukett att ha på frukostbordet. Det är just såna här små saker jag minns och tänker tillbaka på till vintern – att en varm och vindstilla morgon vid 8-snåret kunna gå barbent på en solbelyst grusväg för att hämta en papperstidning. Det är dom små sakerna. Det är lyx!

2 Kommentarer

  • Det här ser verkligen fridfullt ut <3 Mysigt! Min söndagsmorgon var mysig på annat sätt, grannens fyraåring knackade på när jag satt med frukostskålen i soffan och undrade om jag inte kunde komma ut och leka? Så jag traskade ut i morgonsolen iklädd pyjamas och varvade jordgubbar-och-mjölk-frukosten med att bygga sandslott och babbla om allt som kretsar i en fyraårings liv. Hur fint som helst, det med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *