gå-bort-present

Jag var ju på kräftskiva för ett par helger sen och knåpade då ihop en egen gå-bort-present till värdparet. Jag är ju en sån som sparar på det mesta, för ”det kan ju alltid komma till användning igen” (vilket det ju också GÖR!). Här tog jag en tom burk med flingsalt och fyllde med lecakulor, jord och en liten stickling från min elefantöra, och så omslagspapper som jag fick med när jag köpte vallmokapslarna sist. Den blev också extra uppskattad eftersom värdparet precis fått slänga ut en elefantöra pga. vissen. Så nu fick de en ny!

3 Kommentarer

  • Älskar den växten! Har så himla många sticklingar just nu, meeeeeen. Typ alla mina elefantöra blir superbleka i färgen, har du någon aning om varför? Står de för ljust tror du?

    • jag med! <3 hmm, ja kanske att den står för ljust! Min står i typ västerfönster, inte precis vid rutan, och den är fin i färgen (även om bladen längst ner ibland blir fula) alternativt att den kanske är övervattnad? har du bra dränering/kruka med hål? Dom är ju lite kinkiga med sånt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *