omplantering

Ytterligare ett vårtecken: inneväxterna börjar växa istället för att bara existera, och jag får lust till att sätta igång med omplantering! Några växter har fått större krukor och några har bara fått lite ny jord i krukorna. Denna Tusenmoder fick jag av Petra för ett bra tag sedan (när den var så liten som dom små skotten ni ser längst ut på bladen), men tror den fått för lite sol då den har stannat i växten… Nu, med större kruka, ny jord och ett soligare läge hoppas jag att den växer sig riktigt maffig!

Sen det faktum att jag hittade ohyra på en av mina monsteror efter att jag känt mig som en med riktigt *gröna fingrar* var ju en tristare historia… Nu får den stå i karantän i duschen ett bra tag med såpalösningsbehandlig, och hoppas att den klarar sig!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *