palettblad och påskledigt

Nu är den här! Påskledigheten! Har ju som sagt längtat efter detta ett tag. Så nu ska jag se till att vara i nuet och uppskatta varje dag (vilket ju är lättare sagt än gjort).  Igår åkte jag med mamma till Tjörn direkt efter jobbet, och idag har vi storhandlat inför helgen och varit ute hela dagen (barbent-premiär för mig!) och fixat i mammas loppis som ska öppna för säsongen imorgon. Eftermiddagsgrillning och äta-ute-premiär också. Hur härligt!

Jag fick i veckan också beskära mitt största palettblad rejält. En av grenarna har växt så mycket nu i vårsolen att det bröts av invid stammen av sig egen tyngd, så det var väl dags… Så nu har jag en väldans massa sticklingar på rotning, och några fick åka med hem och ska säljas på loppisen. Ha en fin påskhelg hörrni <3

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *