på min secondhandlista

Sommar = loppissäsong! Har ni hunnit komma iväg på något än? Det har jag! Här på Tjörn, där jag spenderar största delen av min semester, ploppar det upp loppisar lite överallt. Idag ska vi iväg till en i Röra vid Kållekärr. Ovan ser ni två av mina senaste fynd; ett par brallor i leomönster och en stengodskaraff. Jag brukar ju nämna fördelen med att skriva sig en liten lista över vad man vill kolla efter på loppis för att lättare kunna sortera bland alla prylar. Så här ser min lista ut just nu:

– Matta till badrummet
– Tyg till duschdraperi   
– Tvättkorg
– Kopp till toaborste
– Sophink till badrummet
– Litet skåp till köksbänken
– Skåpshandtag/beslag

Nr 2 bockade jag av igår när vi var på en loppis i Stora höga, och jag hoppas att jag kommer kunna bocka av resterande nu i sommar – vi får väl se hur det går!

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *