nya (gamla) beslag till garderoberna

På en loppis häromveckan hittade jag en låda med guldiga beslag. Vilket ju var perfekt eftersom jag velat byta ut de gamla handtagen som sitter på garderoberna i sovrummet. Och ännu mer tur har jag när jag nu i dagarna provade att byta – och dom nya handtagen passar i de gamla skruvhålen! Så det var ju bara att plocka ner de gamla och sätta i de nya, och så var det lixom klart. tyvärr så saknades det ynka tre handtag för att jag skulle kunna byta ut i köket också, men har en annan idé där nu.

Här nedanför finns före- och efterbilder, och alltså – vilken skillnad!

Före

Efter

Allra helst hade jag målat om alla garderober i den påtänkta väggfärgen, men eftersom vi bor i hyreslägenhet är det tveksamt om vi skulle behöva återställa garderoberna vid flytt. Och det har jag ingen lust med! Men att bara byta ut handtagen gjorde ju stor skillnad, och ett bra tips för att göra hyresläggan lite mer personlig utan för stora medel!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *