secondhand – juliga grejer

Nämen ser man på! Jag har fyndat igen. Två halmbockar och en fin liten grön skål. Juligt va! Än så länge har vi inte särskilt mycket julpynt till lägenheten, utan mest bara adventsljusstakar och nån enstaka ljusslinga. Så nu vill jag fylla på med noga utvalda secondhandfynd och sånt som jag gör själv!

3 Kommentarer

  • Skålen är ju helt ljuuvlig! Men ville framför allt säga att bocken hade så skön attityd! Jag har också fyndat en stor och liten julbock i år som fått nya band och nu förgyller köksfönstret. Halmslöjd är min ny passion.

    • haha, ja den ser lite annorlunda ut! Jag funderar faktiskt på att ta bort de röda banden helt, men kan inte bestämma mig… så dom får sitta kvar ett tag till! Annars kanske nya band skulle vara bra, dina såg ju superfina ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *