pall av återanvänt material

En liten pall av återanvänt material som jag inte visat ännu! Gjord utav en styck fasadbräda räddad från att bli avfall. Det är galet vad mycket saker som slängs som går att använda igen. Det räcker att stå en kvart på valfri återvinningscentral för att se det (och sen behöva djupandas lite pga. sånt slöseri med våra resurser). Iallafall! Efter att ha monterat pallen slipade jag den med handslip (brädan var redan grundmålad), och hade egentligen tänkt måla den i en annan färg efteråt. Men tiden rann iväg och jag fick inte tag på någon ”återanvänd” färg. Men den blev ju rätt så trevlig ändå! På uppdrag av Mölndals stad där jag jobbar en dag i veckan fram till mars med just detta – rädda material och få göra något av det.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *