grönt sovrum

Grönt i sovrummet! Vi (ok, jag) har målat om i sovrummet (ok, inte helt klart ännu), men nöjda med kulören är vi! Jag var rädd att det både skulle bli för grönt och för mörkt, men ville ju också ha den där murriga känslan… Vi har vita snedtak på två väggar härinne också, vilket nog väger upp det mörka en hel del med. Så tycker nog vi prickade in färgvalet bra ändå. Finns ju så mycket att välja på! Nu får vi se när vi orkar måla de sista väggarna bara…

2 Kommentarer

  • Såå fint! Vi har också ett mörkt sovrum (fast blått) och jag ÄLSKAR det! Det blir så ombonat och mysigt och dessutom sagolikt vackert när solen lyser in 🙂 Det gröna ser ut att gå väldigt fint ihop med mässing och jag kan tänka att det är samma sak med alla träslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *