Shorts av secondhandlakan

Symaskinen är tillbaka från service och jag högg in på mitt secondhandade påslakan och gjorde mig ett par shorts! För första gången! Har dragit mig från just byxor då jag tänkt att själva skrev-och-rumpdelen i mönstret va krångligt – men med denna Youtubevideo var det inga problem och jag gjorde mönstret utifrån ett par shorts jag hade hemma. För att sy ihop alla delar kollade jag på denna youtube-video, och det gick på ett kick! Mest tidskrävande var typ att vränga bandet till midjan? (pga. syr alltid för smal kanal och så får man SLITA) Fast nä, det var lite krångligt att få fast mudden också det ska väl erkännas.

Tanken är att detta ska bli ett set med nån skjortliknande grej till att typ chilla runt i till sommarn. Så många frågor kring överdelen dock! Lång eller kort ärm? Vad för knäppning? Vad för knappar? Tur det är kul att planera syprojekt!

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *