nyttsytt – bebisfilt av återanvänt material

Bebisarna fortsätter joina ungängeskretsen och då ska man ha en bebisfilt! Denna är gjord av secondhandade lakan, kuddfodral och påslakan, och mellanlägget som ger lite stadga utgörs av en handduk. Quiltingvärlden är ju enorm och det finns så himla många tekniker, rutor och mönster som man kan göra, men jag har verkligen fastnat för denna ”half square triangle” som man kan göra väldigt enkel, som jag gjort, eller pussla ihop så att det blir mer sammanhängande och avancerade mönster. Googla på egen risk, ni kommer fastna!

Jag har tidigare gjort denna neccessär med hjälp av samma teknik.

2 Kommentarer

    • tack snälla! <3 handdukar kan jag hitta secondhand, "vanligt" mellanlägg har jag nog aldrig stött på, så det är helt enkelt för att jag vill att i princip allt jag skapar ska vara av återanvänt material 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *