bebistofflor i återanvänt garn

Fler barn i bekantskapskretsen! Då plockar jag fram garn och virknål och slår på denna videotutorial och sätter igång å virkar bebistofflor. Dessa klarar du av att virka utan virkerfarenhet och lite envishet. Jag gör alltid fel någonstans hur noga jag än räknar, men felen verkar upprepa sig på samma ställen på båda tofflorna, och då gör det ju inte så mycket. Jag fick ett så fint garn av min kära kollega Birgitta efter att hon rensat ut sitt stash, så det använde jag denna gång. Perfekt projekt om man inte har så mycket av samma garn, då det inte går åt så mycket. plus lätt att hitta material secondhand!

Här är ett par andra tofflor jag virkat utifrån samma tutorial, men ett par med längre skaft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *