virkad väska av återanvänd textil

Nu var det längesedan jag virkade, men efter att ha hittat stora nystan av mattrasor av olikfärgade gamla påslakan på Mölndal secondhand blev jag sugen på en chunky väska – och fram åkte virknålen! Jag gillar virkprojekt där man inte behöver hålla på att räkna och öka/minska maskor och hej å hå, så detta projekt var toppen – i princip hela väskan är bara att virka runt runt med undantag för botten och handtagen. Jag hittade en jättebra videotutorial här som jag utgick ifrån. Det var trevligt att virka i mattrasor då maskorna syns tydligt och det går rätt fort eftersom tyget är så tjockt. sugen på att virka förvaringskorgar till vår nya hallmöbel som David snickrat, så det får nog bli nästa virkprojekt.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *