secondhand det senaste

Några småpryttlar från secondhandrundor det senaste! Mässingsgrejer och framförallt mässingsljusstakar var jag väldigt inne på för ett tag sedan, och har därför en liten samling hemma. Sen så har intresset svalnat lite, och jag kollat efter annat. Men! Den gamla dragningskraften kom tillbaka när jag först fick syn på den lilla fågeln som åkte rätt ner i korgen, och så velade jag lite kring tyngden som jag hittade kort därefter. ”ta den bara!” sa jag tyst till mig själv och så fick den också följa med hem. Bra till små stilleben och som tyngder när jag ritar av mönster på tyg.

Band i olika utföranden brukar jag också köpa på mig när jag hittar, tycker att det verkligen piffar upp presenter –  och dessa sidenband var ju därför självklara. Slut på secondhandrapport!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *