blus

blus av secondhandgardin

blus av secondhandgardin

Färdigställde precis denna lille blus som jag började på i veckan. Provade att smocka ett större parti och klantade mig lite på framsidan :)) men att börja sprätta smock var det sista jag var sugen på, så det får vara en liten skönhetsfläck. Förhoppningsvis syns det inte skitmycket. Tyget är en av två secondhandgardiner som jag köpte på mig i somras. Längtar efter att kunna gå till de större secondhandbutikerna igen! Vill fylla på tygförrådet. Men, det får vänta. Är ju bra att använda det en redan har osv!

Jag jobbar 100%  hemma och det blir ju inte många tillfällen att klä upp sig på (eller rättare sagt, ha något annat än mjukiskläder på sig) men på fredagar gör jag en @hanapee och sätter på mig någon snygg blus för att fira in helgen och känna att det är lite variationer i veckan. Så denna får det kanske bli på fredag!

Inga Kommentarer
ett plagg in progress

ett plagg in progress

Jag hade önskat att det var ett färdigt plagg som jag nu skulle visa upp, men så blev det inte. Istället får det bli ett exempel på när jag inte blir nöjd. En blommig blus med fel proportioner och detaljer som inte blev som jag tänkt. Jag får se det som plagg in progress! V-ringningen är sned och kragen var tänkt att sitta tätt runt halsen, men halsringningen blev för stor så kragen lägger sig ner istället.

Funderar på att vika in kragen fram och ta bort snörena, och klippa upp/lägga till tyg nertill för att kunna knyta den i midjan istället… Vad tror ni om det? Återstår att se om jag faktiskt tar tag i och gör om denna, eller hoppar på något nytt istället…

1 Kommentar