brodera

namnbroderi av återanvänt material

namnbroderi av återanvänt material

Ett färdigbroderat namnbroderi! Det har ju blivit några stycken nu. Dessa har jag gjort till kompisar barn, med deras namn och deras fördelsedagsblomma. Månadsblomman i februari är viol, så det fick bli inramningen till detta broderi. Tidigare har jag gjort både aster, nejlika och gladiolus.

Broderiet är gjort i återanvänt material: tyget är från ett par gamla jeans, och broderigarnet är köpt secondhand. Ramen är dock ny (hör å häpna). Jag hade ingen hemma i rätt storlek, och fick inte tag på en seocndhand i tid. Så får det bli nån enstaka gång ba!

Inga Kommentarer
broderad secondhandklänning

broderad secondhandklänning

Nu är den klar! Mitt lille broderiprojekt som jag skrev om i senaste inlägget. Jag täckte jeansklänningen från Sellpy med små broderade blommor (googla ”laisy daisy” så ser du hur jag gjort) och satte en liten fransk knut i mitten av varje blomma. Ett repetivt projekt där man ba göra samma sak om och om igen utan att behöva tänka så mycket. och så fick jag ett lite personligare plagg på köpet!

2 Kommentarer
Broderiprojekt

Broderiprojekt

Här blir inte många sömmar sydda för tillfället, så istället för färdiga alster bjuder jag på en tjuvtitt på mitt precis påbörjade broderiprojekt istället. Jeansklänningen fanns i min senaste beställning från Sellpy, och jag kände ganska direkt att jag ville göra något med den. Så här ska det broderas! Det blir enkelt broderi som bara ska upprepas gång på gång. Tror det passar min sinnesstämning just nu, och ett sätt att tänka på annat ett tag.

3 Kommentarer