bukett

söndagsfrukost

söndagsfrukost

Godmorgon från ett soligt Talbo! Jag och David är här och passar hans föräldrars hundar över helgen. Det är högsommarvärme och vi har grillat, läst och druckit iskaffe mest hela tiden. Och rastat hundar såklart!

I morse medan David fixade våffelfrukost gick jag grusvägen bort till brevlådan för att hämta dagens GP (och tog tidningen ur rätt låda idag, igår fick jag springa tillbaka och byta till rätt tidning eftersom jag råkade ta grannens, hehe) och plockade en liten bukett att ha på frukostbordet. Det är just såna här små saker jag minns och tänker tillbaka på till vintern – att en varm och vindstilla morgon vid 8-snåret kunna gå barbent på en solbelyst grusväg för att hämta en papperstidning. Det är dom små sakerna. Det är lyx!

2 Kommentarer
Söndag och en bukett

Söndag och en bukett

Söndag och sol i ett snövitt Göteborg! Hur härligt? Idag hade jag nog tänkt städa lite hemma men också ge mig ut med längdskidorna en sväng. Jag köpte stavar igår på Mölndal secondhand så skulle vilja prova dom lite!

Buketten med nejlikor som jag fick för en dryg vecka sedan ser fortfarande fräscha ut och gör sig så fint jämte sängen också. Så lyxigt, speciellt när dom håller länge! Vad ska ni göra idag?

1 Kommentar
onsdagsstilleben

onsdagsstilleben

stilleben
Förutom ekollon har jag också spanat efter växter att ta in under mina promenader. Det är ju lite glesare på den fronten nu… Senast blev det i alla fall dessa torkade små taggbollar och någon typ av vass. En spretig liten ”bukett”, men fin i sin enkelhet ändå.
stilleben-2

2 Kommentarer