DIY

broderi

broderi

Symaskinen är på service så jag passade på att sysselsätta mig med annat handarbete. Det blev ett litet broderi med en uppmaning passande för situationen just nu, eller vad säger ni? Har med mig en liten refillflaska handsprit överallt och har fått in en *bra rutin* så frågan är vart denna ska få hänga? Innan jag bestämmer det behöver jag först hitta en liten ram att sätta den i. Så nu vet jag vad jag behöver hålla utkik på på mina (begränsade) secondhandrundor! Hela broderiet är gjort i återanvänt material.

3 Kommentarer
omlottblus av en gammal gardin

omlottblus av en gammal gardin

Jag satte saxen i tyget jag köpte sist och det blev en ny omlottopp! Eller kanske omlottblus är mer passande? Jag satte ihop mitt första mönster till en omlottopp med mönstret till min blus och fick fram detta mellanting. Det skulle egentligen vara puffärmar på denna också, men någonstans glömde jag av att lägga till tyg till ärmarna och så fick det bli en vanlig ärm istället. Blev ju bra det också!

Inga Kommentarer
kuddfodral av en secondhandgardin

kuddfodral av en secondhandgardin

Japp, jag syr fortfarande! Denna gången blev det ett kuddfodral av en secondhandgardin, där jag tagit tillvara på tofsarna som satt längst ner på gardinen och sytt fast vid kuddens hörn istället. För tofsar är väl ändå en festlig detalj! Tänker att dessa blir fina till vintern i soffan? Vad tror ni?

3 Kommentarer