hyacint

förra årets hyacintgrupp

förra årets hyacintgrupp

Tycker ni att det är för tidigt med julinspiration? Jag tänkte nämligen smygstarta lite! För själv är jag taggad på jul, tycker att det är en mysig period (om en slipper stressa över alla måsten, vilket inte är så lätt att undvika). Men att dricka glögg, slå in paket och tända en mysig brasa är sånt jag längtar efter just nu. Förra året var denna hyacintgrupp huvudpunkten i pyntet här hemma, vilket brukar hållas ganska sparsamt. Men i år är jag sugen på minigran i lägenheten och att få skapa något fint att hänga i grenarna. Och, det lär nog bli en hyacintgrupp även i år 😉

1 Kommentar
Årets hyacintgrupp

Årets hyacintgrupp

hyacint2
Förra året planterade jag julhyacinterna i gamla russin- och mandelskålar. Årets hyacintgrupp blev desto enklare: tre vita hyacinter rätt ner i en stor vas. Precis som dom är. Gillar det ”råa” och rötterna som får synas.

I går var jag och David iväg på knytisjulbord som enligt tradition är hos Erik och Sanna. Vi stod för skinka och snaps, och jösses så mycket god mat våra vänner hade gjort! Tycker verkligen om julbord. Snapsen blev avsmakad och fick godkänt, så recept kommer upp i veckan!
hyacint1

3 Kommentarer