julpyssel

förra årets julkort

förra årets julkort

julkort-diyFörra året satt jag och mina projektkollegor ute i en stuga i Borås skogar och pysslade julkort. Framför brasan, med glögg och pepparkakor. Eftersom en av mina kollegor är en äkta scrapbooker hade hon med sig massor av stämplar, papper, stansar, glitter och allt en kan tänka sig. Julkortet ovan blev mitt resultat. Fortfarande nöjd! Haha.

I år var vi hemma hos nämnda kollega i Partille och gick återigen loss bland papper och glitterlim. Årets julkort får ni däremot kanske se vid ett annat tillfälle då det ska bli en julklapp. Men alltså, hur kul att scrapbooka? Och speciellt när man får instruktioner och tips av ett riktigt proffs! Är sugen på att gå en helgkurs (kanske tvingar min kollega att hålla i en!)

Inga Kommentarer
julpyssel och glögg

julpyssel och glögg

julpyssel
Bästa just nu: dricka glögg och julpyssla. Detta är lite förberedelser till ett längre tipsinlägg som kommer snart, men här kan ni se hur jag vikt stjärnorna så länge.

Jag måste också slänga in ett ”äntligen fredag!” efter en lång vecka. Mamma fyller år imorgon så jag är på Tjörn över helgen. Så skönt! Imorgon ska mamma firas såklart, och nån loppisrunda tror jag att vi tar också 🙂

Inga Kommentarer
inläggstips och länkar

inläggstips och länkar

Ny grej här på bloggen: jag hänger på den fina ”länkkärleken” som sprider sig allt mer i bloggvärlden och börjar även här tipsa om läsvärda inlägg och bloggar. Dels för att jag själv vet hur mycket jag uppskattar när något jag gjort och bloggat om blir uppmärksammat. Men främst för att det finns så många som gör så mycket fantastiska grejer.

Jag kör igång och delar tre inlägg på tema jul, pga. är så julpepp!

julpysselemiliawesterstrom
Bilder från och av Emilia Westerström.

Emilia har gjort en superfin girlang av mini-pompoms och återanvända värmeljus. Dessutom har hon spritsat de vackraste pepparkakorna jag typ nånsin sett. Detta hamnar på min att-göra-i-jul-lista!
juldekoration
Min bloggkollega Terese Wahlberg har skrivit ett väldigt bra inlägg som problematiserar konsumtionshetsen kring juldekorationer och pynt. Hon ger också tips på hur en kan undgå att hamna i konsumtionsfällan och istället skapa en hållbar stil. Gå in och läs hennes inlägg ”vad hände med tradition?” HÄR!

4 Kommentarer