loppis

återanvänd kökshandduk med monogram

återanvänd kökshandduk med monogram

Min kollega och tillika tidigare mentor byter jobb och avtackades i går. Vi har jobbat mycket med förebyggande av avfall tillsammans, så självkart ville jag ge henne en upcyklad avtackningspresent! Jag köpte en kökshandduk i linne på Stadsmissionen och broderade hennes monogram på (i loppisfyndat broderigarn såklart!). Tips för en personligare återbrukspresent!

1 Kommentar
semesterns första loppisfynd

semesterns första loppisfynd

Semesterns första loppisfynd! I går var jag och mamma en sväng på Orust och stannade på tre loppisar. Lite grejer hittade vi! Jag fick med mig detta: två gröna mattallrikar, en mörkgrön skål, sybåge, blårutig duk i linne/bomullsblandning och så några små gafflar till plock. 45 kronor för alles! Förra året var det första jag sydde under semestern en duk, men i år blev det alltså en loppad istället.

Den tredje loppisen var en populär en på Stala bygdegård – jäklarrr så mycket folk, men det var fyndläge! Man fick plocka på sig den man ville ha, och förhandla priset i kassan vid utgången.

Inga Kommentarer
helgens secondhandköp

helgens secondhandköp

Helgens secondhandfynd blev lite gott och blandat. Tyger är ju alltid kul att uppdatera stashen med så man har när inspirationen kickar in. Lite sytillbehör som knappar och garn är ju heller aldrig fel. En vit stickad väst har lag letat efter ett tag, för det kommer jag verkligen fortsätta klä mig i till hösten. och nu lyckades jag hitta en med åtminstone största delen av materialet i bomull och inte polyester som det varit i tidigare vita vööstar jag hittat, och därför låtit hänga kvar. Jag slog till på en Björn Borgväska också pga den va lite sådär fulsnygg som jag gillar. Tror äkta också! Ska se om jag kan fräscha upp den lite. Slut på secondhandrapport!

1 Kommentar