mässing

mässingsljusstakar

mässingsljusstakar

Två nya mässingsljusstakar till samlingen! Dessa fick jag av mamma som fyndat. Fina va? Gillar ju patinerat, men är också liten sugen på att putsa upp dessa… Jag får nog fundera en sväng till!

1 Kommentar
nya mässingsljusstakar

nya mässingsljusstakar

massingsljusstakar
Scrollar man ner bara några inlägg här så kan man beskåda min samling med mässingsljusstakar som jag samlat ihop i ett fönster. Efter det inlägget har jag hunnit köpa på mig tre nya ljusstakar till samlingen… Men dessa ska få stå för sig själva på matsalsbordet. Gillar att de är så enkla! 120:- betalade för alla tre på Ebbes hörna.

4 Kommentarer
En samling mässingsljustakar

En samling mässingsljustakar

massingsljusstakar
I förra veckan samlade jag ihop mina mässingsljusstakar och gjorde plats för dem i ett vardagsrumsfönster. Känner på mig att det kommer gå åt mer stearinljus än vanligt i vinter… Köpte på mig ytterligare tre höga smala ljusstakar när jag var en sväng på Ebbes hörna sist också. Men de får nog ett eget inlägg 😉

Annars då? Första snön har fallit, töat bort, och kommit igen. I fredags fyllde pappa 70 år och vi firade honom med trerätters middag och ett quiz som min lillebror knåpat ihop. Quizet hade utgångspunkt i år 1946 då pappa föddes, och fortsatte med frågor fram till idag med temat ”Vad du har upplevt”. Superbra quiz som pappa såklart gick segrande ur (trots att han fick vara ensam i sitt lag för att vi andra skulle ha en chans, haha).

I övrigt har vi varit på loppisturer, fyndat sällskapsspel och provspelat dessa. Repeat.

7 Kommentarer