örhängen

nya örhängen

nya örhängen

Jahapp, då har jag fyndat örhängen igen! Secondhand via Sellpy. 35 resp. 50 kronor. Fynd va?

1 Kommentar
nya gamla örhängen

nya gamla örhängen

Senaste nytt i smyckesskrinet: ett par stora guldiga örhängen! Hittade dessa på Mölndal Secondhand i lördags. 10 kronor fick jag betala, och ja, den vanliga visan här då; varför köpa nytt när allt finns secondhand? ((:

För nästan ett år sedan knåpade jag också ihop ett par *trendiga* örhängen av secondhandmaterial: HÄÄR hittar ni det om ni blev nyfikna!

Inga Kommentarer
DIY – trendiga örhängen

DIY – trendiga örhängen

Hej på er! Har ni liksom jag inte undkommit vågen av tassels-örhängen som sveper förbi på mobilen när instaflödet scrollas? Har ni, liksom jag, fått lite habegär? Då har jag den perfekta DIY-guiden för att göra egna! Eftersom jag vill undvika att köpa nyproducerat spanade jag lite extra efter material på senaste secondhandrundan – och sprang på ett par gamla gardin-tassels (såna som en kan knyta runt gardiner för att hålla dom på plats) och tänkte att det ju var en perfekt grund för mitt DIY!

Fortsätt scrolla om ni vill se hur man gör:

Du behöver:

– Två tassels
– En tång
– Ett par öronkrokar (återanvänd från gamla örhängen du har hemma, eller köp nya, tex här. Glöm då inte att köpa till mellanringar!)

Gör såhär:

Öppna upp mellanringarna med hjälp av tången. Trä in en av ringarna på ovansidan av tasseln, sätt på öronkroken på mellanringen och kläm till sist ihop mellanringen igen. Se bild ovan. Gör sedan samma sak med den andra tasseln.

Och så var det liksom klart! Lätt som en plätt, eller vad säger ni?

5 Kommentarer