rörstrand

secondhandfynd med blommigt tema

secondhandfynd med blommigt tema


Låt oss ta en titt på vad jag fick med mig hem från loppisrundan i lördags! Fynden går ju i ett tydligt tema, och jag kan ju säga att jag fått dille på blommönstrade saker… Men det är ju så fint! Jag hittade två tallrikar från Rörstrand, ur deras serie ”vallmo”, en gammal (?) burk som jag ska ha mitt te i och ett stort stycke tyg med blommor på grön botten. Jag har beslutsångest om vad tyget ska får bli, det tåls att tänka på ett tag. Har ni gjort några fina fynd i helgen???

Inga Kommentarer
två av mina senaste secondhandfynd

två av mina senaste secondhandfynd


Hej på er! Jag skrev ju sist att jag gjort några bra secondhandfynd i påsk som jag tänkte visa nu. Vi börjar med tallrikarna ovan: Tre från Rörstrand till samlingen. Tyvärr var dessa ganska kantstötta, men kunde ändå inte låta bli. Tycker det är kul att ha något att samla på och hålla utkik efter när jag går på secondhand, och tallrikar är en perfekt sån sak!

Sen hittade jag också denna tillbringare från Gefle. Över 100 år om jag tolkat stämpel rätt! Den kommer nog inte användas som tillbringare, utan få agera vas till sommarens blommor.

Imorgon åker jag förövrigt till Prag med mamma och brorsan, det var längesedan jag var på stadsweekend så det ser jag verkligen fram emot! Kommer vara mer aktiv på instagram, så kolla in där om ni vill. Ni hittar mig på @johannamontell.

1 Kommentar
secondhandfynd: rörstrand

secondhandfynd: rörstrand

rorstrand
Jag har varit på jakt efter nya kaffekoppar ett tag. Så när jag såg dessa, inklusive fat, kunde jag inte låta bli att slå till. 120 kr betalade jag sammanlagt för 6 st koppar + fat. Från Rörstrand! Fynd! Blir lika glad varje gång jag öppnar köksskåpet och får syn på dom. Hittade dom strax innan jul, så det fick bli en julklapp till mig själv 🙂

11 Kommentarer