secondhand

helgens secondhandfynd – väska i orange läder

helgens secondhandfynd – väska i orange läder

Jag har fått en grej för handväskor. Dom får gärna va lite *skojiga* då min övriga stil tenderar att dra sig åt den neutrala färgskalans toner, gärna med svart som bas. Och då kan det ju va kul med något som piggar upp! Och det får man väl ändå säga att denna fulsygga orangea väska gör? Har aldrig varit särskilt förtjust i orange, men när jag hittade denna italiensktillverkade väska i läder för 25 spänn så kände jag att den måste fan med hem! Och så blev det. Slut på väskrapport!

1 Kommentar
secondhandlampa i selenit

secondhandlampa i selenit

Ska vi inte ta och kika på helgens bästa secondhandfynd? Jag är svag för lampor och i helgen fick denna pjäs i selenit följa med hem! Hade inte ro att vänta med att fota tills det mörknade, men visst kan man ändå se hur mysigt den kommer glöda på kvällarna framöver?

1 Kommentar
sneglar mot hösten

sneglar mot hösten

Även fast vi fortfarande är mitt i sommarvärmen så kunde jag inte låta bli att snegla åt hösten när jag gjorde min senaste beställning från sellpy. Det blev en skinnkavaj och en liten handväska som jag tror kommer sitta fint när löven ändrar färg och temperaturen faller. Eller vad tror ni? Nu ska jag släppa tankarna på hösten och hoppas att vi får en solig sommarhelg på Tjörn!

1 Kommentar