tulpaner

tulpaner

tulpaner

När resten av lägenheten är ostädad, får tulpanknippet hamna i sovrummet istället. Och det är ju ändå vardagslyx att vakna upp med en bukett blommor på sängbordet! Även om snittblommor inte är något jag köper särskilt ofta, är det ändå något speciellt med årets första tulpaner hemma. Vårkänslan försvann dock eftersom det kommer en decimeter snö här i Göteborg, vilket i och för sig också är mysigt och fint. Hoppas att den får ligga kvar ett tag!

Inga Kommentarer
Tulpanens dag

Tulpanens dag

Tulpanens dag till ära, men tror ni jag har köpt mig några? Nä. Här i Göteborg är det snöstorm och allt jag ville var att komma hem och in i värmen efter jobbet, och hade inte lust med någon avstickare till affären. Så jag bjuder på förra årets första tulpaner istället!

Inga Kommentarer
vita tulpaner

vita tulpaner

Alltså, detta VÄDER. Det blir ju aldrig ljust ute? Haha. Är inte helt lätt att få något fotograferat då. Årets första tulpaner fick följa med hem igår iallafall. Ett knippe vita tulpaner till mig och ett knippe lila tulpaner till mamma. Så härligt med ett litet vårtecken inne åtminstone!

7 Kommentarer